Ledarperspektiv blir månadspodd

Med anledning av att Ledarperspektiv fått ställa in under väldigt hektiska perioder – något vi anser ändå skett relativt sällan – har vi kommit fram till att det bästa sättet att skapa verklig kontinuitet och undvika sådant överhuvudtaget är att göra programmet till en månadspodd (eller mer exakt beskrivet en podd som kommer ut en gång var fjärde vecka). Detta var något som meddelades i senaste avsnittet av Ledarperspektiv.

Som upplägget är nu kommer både Ledarperspektiv och Leadership Perspective att sända varannan vecka. Det blir alltså ett avsnitt på svenska och ett på engelska i månaden.

Att de ordinarie avsnitten endast kommer ut en dag i månaden innebär dock inte att du inte kommer få lyssna på Ledarperspektiv de övriga dagarna:

  • Ett mindre ansträngt schema gör att Ledarperspektiv kommer att kunna sända specialavsnitt när något har hänt som vi anser måste bemötas och förklaras. Dessa specialavsnitt kommer att kunna bli kortare då segment som inte rör det specifika ämnet skalas bort.
  • Tidigare har Ledarperspektiv Extra lanserats. Detta projekt har liknande princip som de kommande specialavsnitten då det rör sig om avsnitt som går direkt på pudelns kärna. Skillnanden är att Ledarperspektiv Extra handlar om längre urklipp från redan sända avsnitt.

Med vänlig hälsning

/Ledarperspektiv