Köpenhamnsprofessorn Christian Lindtner: Vi behöver en andlig motståndskraft

Senaste avsnittet av Opråb, som drivs av medlemmar i den danska avdelningen av Nordiska motståndsrörelsen, gästades av professor eremitus och tidigare lektorn vid Köpenhamns universitet Christian Lindtner för att tala om religion.

Lindtner menar i programmet att vi behöver en andlig motståndskraft mot marxismen som infiltrerat universiteten och kulturen samt ödelägger hela samhället. Lindtner har bedrivit omfattande studier av buddhismen och har bland annat gett ut boken “Hemligheten om Kristus – Nya testamentet är Buddhas testamente”.

Dansk:
I sidste afsnit af Opråb, som drives af medlemmer i den danske afdeling af Den Nordiske Modstandsbevægelse, mødte professor eremitus og tideligere lektor på Københavns universitet Christian Lindtner for at tale om religion.

Lindtner beskriver i programmet, at vi mangler en åndlig modstandskraft mod marxismen, som har infilteret universiteterne og kulturen, der ødelægger hele samfundet. Lindtner har lavet omfattende studier af buddismen og har blandt andet udgivet bogen “Hemligheten om Kristus – Nya testamentet är Buddhas testamente”.

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment