Tiwaz Tunes feat. Lindberg – Låt oss vara Revolutionära!

I dessa Corona-tider dyker många underliga tankar upp i huvudet. På ett sätt så känns det nästan lite som “the end-times” och på ett annat sätt som ännu en “gay-op hoax”. Kanske kommer kineserna äntligen att bevisa att man kan bränna sex miljoner kroppar på kort tid och världsjudendomen kan dra en lättnadens suck, eller så är detta bara ännu en bricka i spelet för den gömda handen att ta total kontroll över goyim.

Men hur det än är ställt med det faktiska tillståndet gällande detta virus, så kan man som nationalsocialist inte undvika att undra, hur ett homogent, nordiskt samhälle under en sund och stark ledare skulle kunna agera i en kris som denna? Hur skulle vi inte kunna, som ett enat folk, dra åt samma håll och inte bara lösa denna enkla situation utan också komma starkare ut på andra sidan? Det är det enda som jag grämer mig över i dagens situation, att jag måste genomlida denna epidemi i en mångkulturell, rasblandad, kulturmarxistisk dystopi.

Med det sagt, låt oss vara revolutionära kamrater, låt oss kämpa offervilligt, som män och kvinnor av folket!

Tiwaz Tunes feat. Lindberg – Let us be Revolutionary

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment