Till dig, du svage / Demonstrera!

Jag önskar ingen olycka eller sorg i onödan. Men förstör dig själv och du olycka och misär skall få möta.

Upplever du din verklighet som trist och grå, som om att luften gått ur dig? Är din själ trasig och har ditt liv blivit ett skämt? Försöker du fylla ditt inre tomrum genom att konstant ösa på med kortvarig njutning?

Det finns en väg ut ur ditt meningslösa liv, en väg upp till oanade höjder, där friska vindar fyller dina lungor, där solen alltid lyser och fyller dig med kraft.

Ingen kan göra dig hel förutom du själv. Ingen kan få dig att förstå om du inte själv vill förstå. Ingen kan bära dig genom ditt liv förutom du själv. Du kan söka efter yttre hjälp på din resa framåt, men vill du göra det som en riktig man eller kvinna, så se till att göra det på egen hand. Hitta DIN inre STYRKA, för den finns inom dig.

Du är född som en arier och besitter ett arv som varit och är, storslaget genom alla tider. Det är dags för dig att förstå dina rötter och förankra dig i dem för allt vad livet är värt. För det är vinna eller försvinna som gäller. Ingen pardon.

Vi är ättlingar till forna kämpar, deras blod rinner även genom våra kroppar. Det är dags att resa sig nu och visa världen vilket folkslag du tillhör, vem du är och vad du står för. Du måste agera, du måste göra det som krävs.

Ingenting kommer någonsin vara mer motiverande än att du vet att du gjort det rätta. Ingenting kan ge dig mer känsla av tillfredställelse än att du gör det rätta. Det enda du kan göra för att bli en hel människa är att göra det rätta. Det finns bara en väg, en stig, en sanning. Genom totalt motstånd, för vår befrielse!

Så res dig, för livet kan bara levas på riktigt när den levs i kamp! Kom och var med på någon av Nordiska motståndsrörelsens demonstrationer!

Demonstrera på 1 maj!

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

2
Kommentarer

Please Login to comment
2 Kommentarstråd
0 Trådsvar
0 Följare
 
Toppkommentar
Hetaste diskussionen
2 diskussionsdeltagare
FredrikaJan senaste diskussionsdeltagarna
nyaste äldsta mest likes
Jan
Lyssnare

Stort tack Noora! Du träffar verkligen huvudet på spiken med den här texten. Alla kan finna den där inre styrkan när allt känns genomjävligt. Man hittar till slut den där reservkraften inuti sig själv. Och när man httat den så märker man att man kan ge ännu lite till. Dina upplyftande ord får mig att orka lite till. Än en gång tack! Vi ses i Kungälv!

Fredrika
Lyssnare

Du är underbar Noora! Sedan den antivita försäkrings- och penningtvättattacken på Notre Dame och hundratals andra okristliga antivita attacker bara i år känner jag mig trasig och luften har gått ur mig. Dålig hustru och mor har jag också varit sedan dess. Jag behöver dig. Vi ses i “Fagersta”.