Rättelse om Alt Right-poddar

I det senaste avsnittet av Ledarperspektiv nämnde jag att ett av de användningsområden jag personligen skulle kunna ha med blogginläggen på Nordisk Radio – alltså här du läser nu – är för att besvara eventuella kommentarer om programinnehållet, istället för att göra det i nästkommande avsnitt. Det är också precis därför jag skriver här nu.

En annan sak jag sa i det senaste avsnittet av Ledarperspektiv var nämligen att Heel Turn skulle vara det största Alt Right-nätverket med podcasts i USA. Kring detta sa jag förvisso att jag inte var helt säker och gärna ville bli rättad om jag hade fel.

Enligt en pålitlig lyssnare som nu sänt mig ett e-post hade jag just fel kring detta. De är tydligen bara näst störst efter TRS Radio. I vilket fall har ju inte TRS intervjuat mig så därav är de ju åtminstone inte det bästa Alt-Right-nätverket med podcasts i USA.

Om nu någon rättar mig igen och säger att någon annan är ännu större så tänker jag inte uppmärksamma det. Det handlar trots allt om USA och på denna sida och i våra poddar är det Norden som är i störst fokus. Här i Norden råder det heller inga tvivel, här heter det både största och bästa nationella podcast-nätverket Nordisk Radio!

I övrigt vill jag också passa på, när jag ändå ger mig in på denna plattformen för första gången, att önska er alla som läser detta en riktigt trevlig helg!