Rättelse om Alt Right-poddar

I det senaste avsnittet av Ledarperspektiv nämnde jag att ett av de användningsområden jag personligen skulle kunna ha med blogginläggen på Nordisk Radio – alltså här du läser nu – är för att besvara eventuella kommentarer om programinnehållet, istället för att göra det i nästkommande avsnitt. Det är också precis därför jag skriver här nu.

En annan sak jag sa i det senaste avsnittet av Ledarperspektiv var nämligen att Heel Turn skulle vara det största Alt Right-nätverket med podcasts i USA. Kring detta sa jag förvisso att jag inte var helt säker och gärna ville bli rättad om jag hade fel.

Enligt en pålitlig lyssnare som nu sänt mig ett e-post hade jag just fel kring detta. De är tydligen bara näst störst efter TRS Radio. I vilket fall har ju inte TRS intervjuat mig så därav är de ju åtminstone inte det bästa Alt-Right-nätverket med podcasts i USA.

Om nu någon rättar mig igen och säger att någon annan är ännu större så tänker jag inte uppmärksamma det. Det handlar trots allt om USA och på denna sida och i våra poddar är det Norden som är i störst fokus. Här i Norden råder det heller inga tvivel, här heter det både största och bästa nationella podcast-nätverket Nordisk Radio!

I övrigt vill jag också passa på, när jag ändå ger mig in på denna plattformen för första gången, att önska er alla som läser detta en riktigt trevlig helg!

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment