Nu ska det bloggas!

Framöver kommer jag kuppa Nordisk Radios plattform för att blogga om olika saker som diskuteras i våra program. Det kommer bli kortare analyser och mindre recensioner där tanken är att det ska vara enkla och begripliga blogginlägg. Vill jag skriva något mer djuplodande och tungt blir det istället en artikel av det.

Innan någon anklagar mig för att vilja bli en influencer så vill jag bara säga att detta är Andreas Holmvalls idé från första början. Det är alltså hans fel om det skiter sig, inte mitt.

På det mer seriösa planet så handlar det egentligen om att ta delar av de samtal som redan förs internt ut till det offentliga rummet. I egenskap av chef för radioverksamheten lyssnar jag redan på det mesta av det som sänds på Nordisk Radio eftersom jag vill ha koll. På möten och i diverse grupper som jag förfogar över ger jag därefter respons på det jag lyssnat på. Det var här Holmvall föreslog att jag skulle blogga om det och låta fler ta del av tankarna.

Så här är vi. Målet är att jag några gånger i veckan bloggar om en intressant gäst, en diskussion, en händelse eller vad det nu kan vara. Förhoppningsvis får jag flera andra med mig, för som det är nu är det bara Holmvall som bloggar medan några av oss andra har provat på men gjort det alldeles för sällan.

Mitt första bidrag som nybliven influencer blir ett blogginlägg om Rob Rundo och Rise Above Movement som kommer senare ikväll.