Nato-medlemskap och politiker-typen personifierad

I denna krönika skriver Nordiska motståndsrörelsens ledare om Peter Hultqvist som en arketyp för en politiker och sossarnas helomvändning i Nato-frågan. Artikeln är urpsurnligen publicerad på Motståndsrörelsen.se.

I senaste avsnittet av Nordiska motståndsrörelsens officiella podcast Ledarperspektiv gjorde vi programmet till en valspecial om allt du kan tänkas vilja veta angående höstens val och vårt deltagande i detta. I avsnittet kom väldigt många ämnen relaterade till valet och partipolitik att diskuteras, ett av dessa var Motståndsrörelsens inställning till Nato. Ett annat gällde vad en politiker egentligen är för något och hur denna arketyp skiljer sig från Motståndsrörelsens företrädare.

Jag konstaterade klart och tydligt att vi är motståndare till Nato och inte skulle tillåta Sverige att gå med om vi fick bestämma, men också att vi när vi kommit till makten kommer se till att samtliga nordiska länder lämnar den globalistiska krigspakten igen.

Gällande politiker förklarade jag att min syn på dessa bland annat är att de är översittare som inte tvekar att ljuga, och som trots sin politiska inriktning ändå i alla lägen när saker ställs på sin spets, kommer välja vad som är bäst för de själva personligen framför det politiska intresset. Jag sa vidare att en typisk politiker är en hal jäkel, men som samtidigt också är extremt tråkig och dessutom ofta ointelligent och utan andra större kunskaper i livet.

Foto: Skärmdump från DN.se
Foto: Skärmdump från DN.se

Som ett brev på posten publicerade DN igår en intervju med Sveriges försvarsminister, sossen Peter Hultqvist. Igår bestämde sig nämligen Socialdemokraterna för att Sverige ska överge sitt kanske sista uns av självständighet genom att söka medlemskap i den Amerika-kontrollerade krigshetsar-alliansen Nato.

I intervjun framgår det att Hultqvist för bara sex månader sen sa följande:

Det blir inga ansökningar om något medlemskap så länge vi har en socialdemokratisk regering. Jag kommer definitivt aldrig så länge jag är försvarsminister att medverka i en sådan process. Det kan jag garantera alla!

Nu har han alltså ändrat sig och tillåter inte bara att Sverige söker medlemskap i Nato under en socialdemokratisk regering med honom själv som försvarsminister, han stödjer dessutom beslutet till fullo.

Den extremt tydliga och allvarliga lögnen och totalomvändningen i frågan skäms han inte ens för. På frågan om hur han kan ha ändrat sig så här på så kort tid svarar han att det handlar om ansvarstagande; ”det är viktigare att ta ansvar för det som kommer, än att fastna i det som var tidigare.

Det är alltså för att Hultqvist är ”ansvarstagande” som han ljuger det svenska folket rakt upp i ansiktet. Det är också därför han nu ställer sig bakom ett beslut som kommer tvinga svenska män och kvinnor att falla offer och dö i krig och konflikter för USA:s och Israels intressen i framtiden.

Detta är inte första gången Hultqvist bevisar sina tveksamma kvalitéer. Tvärtom har han tidigare under åren utmärkt sig flera gånger. Här är tre exempel:

Med allt detta sagt menar jag att Peter Hultqvist är politiker-typen personifierad. Han är en lögnare. En karriärist. En hal jäkel som uppriktigt sagt verkar tråkig som få. Han företräder knappast arbetarnas intressen som han påstår sig göra genom sin partitillhörighet. Han tycks dessutom ha en intelligensnivå som tydligt ligger under genomsnittet i Sverige och det skulle ärligt talat förvåna mig om han har några andra kvalitéer annat än att kunna rada upp floskler (med hjälp av anteckningar) och ljuga som en häst travar utan att skämmas för det.

Vill du veta vad jag menar med att Motståndsrörelsens företrädare inte är som politiker utan som vanligt folk så ta en titt på Peter Hultqvist och tänk sen ”precis tvärtom”. Då tror jag du får en ganska klar och tydlig bild av vad jag pratar om.

Den enda saken där vi är överens är gällande vårt tydliga nej till Nato, eller just ja, det var ju där Hultquist tagit ”ansvar” och ändrat sig. Glöm det – vi är varandras motpoler på alla vis som går!

Nordiska motståndsrörelsen stödjer du inte för att du vill ha lite bättre politiker. Nordiska motståndsrörelsen stödjer du för att du är trött på politiker och istället vill ha handlingskraftiga och rakryggade män vid makten!