God jul önskar Ledarperspektiv

Ännu ett kampår är snart till ända. Jag ska inte ge mig på att summera året i detta inlägg. Det kommer istället göras via mitt traditionsenliga nyårstal, i en detaljerad årsrapport på Nordfront och säkerligen i Ledarperspektiv och Leadership Perspective efter nyår. Jag ska dock i detta inlägg konstatera att vi släppt 24 avsnitt av Ledarperpektiv under året och ett avsnitt av den engelskspråkiga versionen Leadership Perspective. Vi har också ändrat upplägget något under året för att göra podden så bra som möjligt både för oss som arbetar med den och för er som lyssnar.

Under 2019 har vi bland mycket annat pratat om Nordiska motståndsrörelsens officiella syn på miljö, rasism, skola, propaganda, radikalism, EU, kulturmarxism och “Förintelsen”.

Det ligger mycket arbete bakom podcasten, men det är också väldigt roligt då vi förstår vikten av detta arbete och dessutom får mycket positiv feedback från er lyssnare. Nu går vi dock på ett efterlängtat juluppehåll och nästa avsnitt släpps därför onsdagen den 8 januari 2020. Avsnitt nummer två av Leadership Perspective kommer onsdagen efter, den 15 januari.

Då vi försöker hålla Ledarperspektiv någorlunda tidlöst hoppas vi att ni kan lyssna på något äldre avsnitt så länge ifall ni får abstinens.
Listen to “Ledarperspektiv #55: Behövs kvinnor i kampen? Skamkultur och transparens” on Spreaker.

Med det sagt säger jag och Fredrik Vejdeland tack för i år och önskar er alla en god jul och ett gott nytt år!