RN DIREKT#307: Samtal med en religiös muslim SWISH: 0720312394 (Uppdaterad)

RADIO NORDFRONT. Ikväll sänder Radio Nordfront med start klockan 19.00. Uppdaterad med fullständigt avsnitt.

Ikväll är Simon HolmqvistMartin SaxlindPär Öberg och Tobias Lindberg tillbaka med ännu ett avsnitt av Radio Nordfront.

Kvällen till ära gästar Ahmed, en troende sunnimuslim med invandrarbakgrund som bor i Sverige och som har följt både Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen en tid. Får muslimer bo i icke-muslimska länder? Vad är Sharia? Och vilka verser i koranen är det som Richard Jomshof vill förbjuda? Dessa frågor och fler kommer att diskuteras med gästen.

Dessutom tagningar om veckans Folk och försvarjudetunnlarna i Brooklyn samt den amerikanska attacken mot Jemen.

PÅMINNELSE: Vi tar gärna emot frågor via Swish och vi avsätter tid i slutet av varje avsnitt för att besvara dem. Ställ dina fråga genom att swisha till RN:s donationsnummer 0720312394.

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0720312394

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Om Youtube fungerar dåligt, så testar vi livesända på Telegram också. Har du ett konto på Telegram så kan du testa lyssna där istället för på Youtube.

Livechatt under programmets gång i Nordfronts fristående chattgrupp på Telegram.

Veckans RN-bild

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS