Radio Regeringen #195: Den som sår får skörda, del 1

RADIO REGERINGEN. Nu är det vår i Radio Regeringen! I detta avsnitt har vi återigen med underbara Julia och nu är det dags att börja så!

Det börjar bli varmare, solen tittar fram allt oftare, det är äntligen dags att börja förså! Att så, att se det växa och tillslut att få skörda är något helt fantastiskt och ikväll ska vi gå igenom vad man kan tänka på och tänkas behöva inför sin odling, både små odlingar eller stora, antingen inomhus och utomhus. Damerna går genom det mesta ikväll så håll i solhatten och låt dig inspireras!

Trevlig helg, önskar damerna!

Har du något att dela med dig av till damerna? Har du önskelåtar? Maila in dina dem till [email protected]

Stöd Radio Regeringen:
Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet. Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen!
Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “RR” eller “Radio Regeringen”!


Kontakta Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på [email protected]
Radio Regeringens telefonummer: 02 1495 1488

Radio Regeringen är nationalsocialistisk mysradio, ett radioprogram som ger ett kvinnligt perspektiv på den eviga och nationalsocialistiska kampen. Radio Regeringen riktar sig till ALLA, både nyfikna, nyvakna och inbitna, unga och gamla.

Fasta programledare: Elin och Noora.


Prenumerera på Radio Regeringen med RSS

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

1
Kommentarer

Please Login to comment
1 Kommentarstråd
0 Trådsvar
0 Följare
 
Toppkommentar
Hetaste diskussionen
1 diskussionsdeltagare
Jan senaste diskussionsdeltagarna
nyaste äldsta mest likes
Jan
Lyssnare

Mitten av Mars.. Då har våren anlänt. Jag tittar ut och det år alldeles fultt av Vitsippor, marken är täckt med en vit matta av underbara Vitsippor. Vitsipperöjningen är i full gång. Alla traktorer och plogbilar är ute på nätterna för att hinna rensa vägarna från alla dessa Vitsippor innan morgontrafiken till beredskapsarbetena startar. Dags att så Med lite förberedelse så går det utmärkt nu. Det blir en plätt med dill till midsommarens kallskurna sill. Skotta dig ner genom snölagren tills du når marken och du nästan bryter av skyffeln. Skotta rent så mycket du ids. ca 1 kvadratmeter. Ta… Läs mer