Radio Regeringen #183: Sommaravslut

RADIO REGERINGEN. Live kl 20.00: Ikväll kör Radio Regeringen sitt sommaravslutningsprogram. Denna fredag blir det ett avslappnat och mysigt sommarprogram.

Sköna sommar, äntligen är du här!

Radio Regeringen välkomnar sommaren med öppna armar och diskuterar allt som hör där till. Slussarna öppnas denna gången för er inringare som är sugna på att prata med damerna. Se till att samla era bästa sommartips och idéer och dela med er av dem i chatten.

Radio Regeringens telefonummer: 02 1495 1488

Skapa ett konto på spreaker och häng med i chatten under programmets gång!

Har du något att dela med dig av till damerna? Har du önskelåtar? Maila in dina dem till [email protected] eller var delaktiga i live-chatten på spreaker.

Stöd Radio Regeringen:
Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet. Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen!
Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “RR” eller “Radio Regeringen”!


Kontakta Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på [email protected]
Radio Regeringens telefonummer: 02 1495 1488
Radio Regeringens Spreaker-kanal.

En spelare kommer bäddas in här strax!

Radio Regeringen är nationalsocialistisk mysradio, ett radioprogram som ger ett kvinnligt perspektiv på den eviga och nationalsocialistiska kampen. Radio Regeringen riktar sig till ALLA, både nyfikna, nyvakna och inbitna, unga och gamla.

Fasta programledare: Elin och Noora.


Prenumerera på Radio Regeringen med RSS