Radio Regeringen #178: Att så ett frö

RADIO REGERINGEN. Live kl 20.00: Elin och Hanne diskuterar i kväll om vårtecken.

Äntligen är våren här! Det stinker gödsel på åkrarna och vitsipporna blommar. Det är dags att så för att vi i sommar skall kunna skörda. Kvällens program kommer handla om just detta att så ett frö. Utöver detta så kommer en Radiokollega som nyligen blivit far igen gästa programmet så att vi får hälsat detta nya liv välkommen till livet. Vi kommer även hålla en enklare provsmakning i programmet av bland annat norrländsk dryck. Missa inte detta glada fredagsmys i dessa mörka tider.

Vilket är dit favorit vårtecken?

Visa resultat!

Loading ... Loading ...

Skapa ett konto på spreaker och häng med i chatten under programmets gång!

Har du något att dela med dig av till damerna? Har du önskelåtar? Maila in dina dem till [email protected] eller var delaktiga i live-chatten på spreaker.

Stöd Radio Regeringen:
Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet. Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen!
Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “RR” eller “Radio Regeringen”!


Kontakta Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på [email protected]
Radio Regeringens telefonummer: 02 1495 1488
Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Radio Regeringen är ett trevligt och lättsamt nationalsocialistiskt, kvinnligt radioprogram, som marknadsförs som ”nationalsocialistisk mysradio”. De tar upp nationalsocialistiska frågor och nyheter ur ett mer lättsamt, mjukt och kvinnligt perspektiv. Ett behagligt format, helt enkelt!

Fasta programledare: Elin och Noora.

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment