Radio Ludvika #4: Intervju med Pär Öberg

Obs. att detta är en repris av ett tidigare avsnitt.

 

Ett av Radio Ludvikas populäraste avsnitt var vår intervju med lokalpolitikern, valkandidaten och riksmedlemmen Pär Öberg!

Här får du höra allting som du kanske tidigare inte har hört om Öberg, exempelvis om hans nationella uppvaknande.

Från avsnittets artikel:

Lördagen är äntligen här och ikväll klockan 21:00 sänder Radio Ludvika sitt fjärde avsnitt som kommer att vara fullspäckat med intressanta diskussioner och massa annat. Pär Öberg, chef över Nordiska motståndsrörelsens parlamentariska gren, medverkar i kvällen avsnitt där han kommer att placeras i heta stolen och svara på frågor.

Med som vanligt är programledaren Johanna Hagberg och hennes fasta medarbeta Emma Karlsson. Även nästeschefen Pär Sjögren medverkar i kvällen avsnitt där de bland annat kommer att diskutera:

  • Intervju med Pär Öberg.
  • Fortsatt valarbete.
  • Byskolorna som lades ner – vilka problem har uppstått?
  • Lögnaktiga rektorer.
  • Och massa annat.

Om Radio Ludvika

Radio Ludvika är ett lokalt radioprogram där fokus framförallt ligger på lokalpolitik och nyheter som på ett eller annat sätt berör Ludvika kommun. Vi sänder live på måndagar klockan 20:00.

Programmet leds av Johanna Hagberg och hennes fasta medarbetare Emma Karlsson, Bitte Sjögren samt Pär Sjögren och Nicklas Norling som turas om att vara med i varje avsnitt.

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment