Radio Ludvika #19: Centrumdöden, Galgbacken och hemlig aktivitet!

Obs. att detta är en repris av ett tidigare avsnitt.

 

Även innan gänget som drev Radio Ludvika gick vidare till den större länstäckande radion NR Dalarna så var deras medarbetare djupt intresserade av Dalarnas historia.

I detta avsnitt av Radio Ludvika från ungefär ett halvår sedan så diskuterar man kusligheter kring Galgbacken!

Från avsnittets artikel:

Ikväll sänder radio Ludvika som vanligt klockan 20:00. Emma Karlsson hoppar in som programledare även denna vecka då ordinarie programledare Johanna Hagberg har fått förhinder. Emma får dock tung uppbackning av Nicklas ”Nicke på stan” Norling och glädjande nog har vi med oss allas våran favorithistorieberättare Bitte Sjögren. Sist men absolut inte minst medverkar Jesper Eriksson och berättar om en mycket spännande aktivitet som ägde rum i helgen.

I kvällens avsnitt diskuteras bland annat:

• Veckans kamprapporter
• Helgens aktivitet
• Centrumdöden och ABB:s planerade försäljning
• Galgbacken – historia med Bitte

Bilder på de medlemmar som var aktiva på en vildmarksövning under helgen!

Om Radio Ludvika

Radio Ludvika är ett lokalt radioprogram där fokus framförallt ligger på lokalpolitik och nyheter som på ett eller annat sätt berör Ludvika kommun. Vi sänder live på måndagar klockan 20:00.

Programmet leds av Johanna Hagberg och hennes fasta medarbetare Emma Karlsson, Bitte Sjögren samt Pär Sjögren och Nicklas Norling som turas om att vara med i varje avsnitt.

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment