Radio Ludvika #1 – Lokalradiopremiär för Ludvika!

Obs. att detta är en repris av ett tidigare avsnitt.

 

För lite mindre än ett år sedan påbörjades projektet med att sända Radio från Dalarna, då i ett lokalare projekt som heter Radio Ludvika!

Mycket har hänt sedan dess, vi har haft ett val, vi har expanderat oss till resten av Dalarna, Nordisk Radio har lanserats. Vem vet var vi är om 1 år till! Vem vet var vi är vid nästa valrörelse!

Såhär lät vi under det första avsnittet!

Finns det någon lyssnare som har lyssnat på alla våra avsnitt live ändå från början? Skriv gärna i kommentarerna isåfall!

Från avsnittets artikel:

Programledare är Johanna Hagberg, boendes i Ludvika, vice nyhetsredaktör för Nordfront och Emma Karlsson även hon boendes i Ludvika med sin familj.

Fram tills valet så kommer det sändas minst en gång i veckan, lördagar 21:00, men även vid behov.

Fram tills valet så kommer såklart fokusen ligga på lokala politiska händelser, lokala nyheter, valrörelsen och aktiviteter som rör denna. Kandidater och lokala profiler kommer medverka i alla program.

Om Radio Ludvika

Radio Ludvika är ett lokalt radioprogram där fokus framförallt ligger på lokalpolitik och nyheter som på ett eller annat sätt berör Ludvika kommun. Vi sänder live på måndagar klockan 20:00.

Programmet leds av Johanna Hagberg och hennes fasta medarbetare Emma Karlsson, Bitte Sjögren samt Pär Sjögren och Nicklas Norling som turas om att vara med i varje avsnitt.

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment