NR Småland #1: Pilotavsnitt

NR SMÅLAND. Du välkomnas till det allra första avsnittet med NR Småland.

Välkommen till NR Småland, den i särklass bästa lokalradion i Småland, ja kanske rent av i hela Sverige, vad tiden lider.

Dagens avsnitt avhandlar lite av det som hänt inom Näste 7 i juni och större delen av juli.

Vi avhandlar även några aktuella händelser från Småland och avslutar med en fördjupning i ett ämne som berör trafiksituationen inte bara i Småland, utan var helst utbygnaden av vägnätet sker.

Kort och gott, ett första avsnitt av småländsk lokalradio som ingår i Nordisk Radio som kommer att följas av fler.

Var med från första början och följ vår resa genom eterrymden mot en ljusare framtid för smålänningar, svenskar, nordbor och övriga vita människor världen över. Detta är bara början på en ny era, en era som börjar med Nordisk Radio Småland, avsnitt nummer ett!

Mail till NR Småland: [email protected]

NR Småland är ett sundare alternativ till dagens dekadenta lokalradiokanaler. Ett program som med stolthet inte är genuscertifierat, HBTQ godkänt eller gått genom åsiktsförtryckets filter.

Som en del i Nordisk Radio så är vi en nationalsocialistisk lokalradio som behandlar Småland och det småländska folkets vardag. Vare sig du är till Småland inflyttad eller smålänning i exil så kommer vi att hålla dig uppdaterad om en del av händelserna bakom rubrikerna, det som lögnmedia vill dölja för smålänningen i gemen. Vi gräver i notiser för att finna det som systemet försöker sopa under mattan.

Vi vänder inte blad, vi försöker vända på vart enda blad.

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

1
Kommentarer

Please Login to comment
1 Kommentarstråd
0 Trådsvar
0 Följare
 
Toppkommentar
Hetaste diskussionen
1 diskussionsdeltagare
Fredrika senaste diskussionsdeltagarna
nyaste äldsta mest likes
Fredrika Lampenschirm
Läsare

För mig var det verkligen intressant att höra om tidigare folkförräderiverksamhet. Jag kände inte alls till att kommunen stal skattepengar åt invandrare och gav dem till dem direkt utan att mottagaren behövde redovisa behovet. En miljon i månaden! Jag kommer ihåg vilken skandal det var när en grannkommuns skolfövaltning, eller om det var VoO, ett år gick 1 miljon back (detta var före senaste invasionsvågen) på ett år, och hur mycket kritik de fick för det. En miljon per månad till kommunens invadörer i svarta pengar, stulna från vita skattepengar….oerhört! Om 2+1-vägar är billigare än trafikleder/motorvägar är det naturligtvis enda… Läs mer