NR Dalarna #28: Kampgruppen i Näste 5

Denna vecka sänder Dalarnas lokalradio ett specialavsnitt där vi utöver att behandla lokala nyheter intervjuar Kampgruppschefen i Näste 5, nämligen Markus Nordh, för att få veta mer om Kampgruppen i nästet.

I kvällens avsitt kommer Max Rosenfors i sedvanlig ordning medverka som programledare, med sina fasta medarbetare Emma Karlsson och Fredrik Engman! Som gäst i avsnittet medverkar också Markus Nordh, som ni möjligtvis (troligtvis), känner igen från Mer än ord.

I avsnittet kan ni se fram emot bland annat:

  • En intervju med Markus Nordh och information om Kampgruppen i Näste 5.
  • Lokala nyheter, bland annat en ytterligare misshandel på Kyrkskolan & motstånd i Avesta.

NR Dalarna är ett lokalradioprogram där fokus främst ligger på lokalpolitik, nyheter och historia. Vi sänder live på måndagar klockan 20:00.

Programmet leds av Max Rosenfors och hans fasta medarbetare Emma Karlsson och Cecilia Granlund. Som gäster i programmet hittar man även kända talanger från Dalarna i allmänhet.

Har du insider-information om händelser som skett eller som pågår i Dalarna? Eller har du tips på exempelvis viktiga nyheter eller historiska ämnen som du vill att man tar upp i NR Dalarna? Tveka då inte på att skicka in ditt tips till oss. Maila [email protected] eller [email protected].