NR Dalarna #28: Kampgruppen i Näste 5

Denna vecka sänder Dalarnas lokalradio ett specialavsnitt där vi utöver att behandla lokala nyheter intervjuar Kampgruppschefen i Näste 5, nämligen Markus Nordh, för att få veta mer om Kampgruppen i nästet.

I kvällens avsitt kommer Max Rosenfors i sedvanlig ordning medverka som programledare, med sina fasta medarbetare Emma Karlsson och Fredrik Engman! Som gäst i avsnittet medverkar också Markus Nordh, som ni möjligtvis (troligtvis), känner igen från Mer än ord.

I avsnittet kan ni se fram emot bland annat:

  • En intervju med Markus Nordh och information om Kampgruppen i Näste 5.
  • Lokala nyheter, bland annat en ytterligare misshandel på Kyrkskolan & motstånd i Avesta.

NR Dalarna är ett lokalt radioprogram där fokus främst ligger på lokalpolitik, nyheter och historia. Vi sänder live på måndagar klockan 20:00.

Programmet leds av Max Rosenfors och hans fasta medarbetare Emma Karlsson, Fredrik Engman. Även kända ansikten och röster som nästeschefen Pär Sjögren och aktivisten Nicklas Norling turas om att vara med då och då.

Har du insider-information om händelser som skett eller som pågår i Dalarna? Eller har du tips på exempelvis viktiga nyheter eller historiska ämnen som du vill att man tar upp i NR Dalarna? Tveka då inte på att skicka in ditt tips till oss. Maila [email protected] eller [email protected].