NR Bohuslän #98: En mördare lös i Kungälv

Live kl 19.00
NR Bohuslän sänder ikväll sitt nittiosjunde program med Elin ,Fredrik, Monika och Samuel.

Ännu en gång står Kungälv i centrum för otrygghet i sammhället. Ett så kallat trygghetsmöte har hållits men politikerna värkar inte förstå att man kanske borde hålla koll på vad för folk som vistas på våra gator i stället för att tjafsa om saft och bullar. Liknade oreda ser vi i Borås där en galning härjat fritt.

I Göteborg satsas det på HBTQIP-förskolor och i polisen tabbar sig ordentligt med att öppet säja att de inte kan ta sig ut till skärgården. Däremot har motståndsrörelsens propaganda delats ut friskt i en skola i Göteborg.

Om vi i kväll lyckas hålla oss till endast 60 minuter är det en stor bedrift då det hänt så otroligt mycket denna veckan.

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och folkkultur. Vi sänder live på Onsdagar 19.00-20.00
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Elin Reinhardt, Monika Helmersson, Samuel Almrot och Fredde i svängen. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].


Prenumerera på NR Bohuslän med RSS

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment