NR Bohuslän #92: Klankrig!

Live kl 20.00
NR Bohuslän sänder ikväll sitt nittioandra program med Elin Reinhardt, P-O Johansson och Fredde i svängen.

Ja vad ska man säga om kvällens avsnitt mer än att det är mycket att prata om. Polisen i fyrbodal fortsätter utredningen om knivmordet i Uddevalla och vänta bara tills ni får höra hur många förhör de har hållit hittills. En man i Göteborg blev skjuten till döds trots att polisen var närvarande. En kvinna i Uddevalla kallar polis hem till sig för att sedan attackera dem. Stölder och skadegörelse drabbar Göteborgsområdet som en orkan och kommer Göteborg att bli en krigszon? Hoppa in och lyssna på kvällens avsnitt.

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på Onsdagar 20:00-21:30.
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Elin Reinhardt P-O Johansson och Fredde i svängen. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].


Prenumerera på NR Bohuslän med RSS

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment