NR Bohuslän #90: De stupades dag

Live kl 20.00
NR Bohuslän sänder ikväll sitt nittionde program med Elin Reinhardt, P-O Johansson och Fredde i svängen.

I kväll har vi laddat med ett högst bohuslänskt program. Det är återigen dags att snacka bilar, både epa och crusare. Som alltid smyger sig våld och död in i nyheterna något vi tyvärr har blivit alt för vana vid i vårt vackra land.

Men vi får inte glömma bort veckans huvudnyhet som handlar om de stuppades dag där vi hade en reporter på plats under hyllandet av våra bortgångna kämpar.

Tyvärr avslutades sändningen tvärt mitt i programmet på grund av teknikstrul.

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på Onsdagar 20:00-21:30.
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Elin Reinhardt P-O Johansson och Fredde i svängen. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].


Prenumerera på NR Bohuslän med RSS

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment