NR Bohuslän #88: Nu räcker det!

Live kl 20.00
NR Bohuslän sänder ikväll sitt åttioåttonde program med Elin Reinhardt, P-O Johansson och Fredde i svängen.

Ikväll ska vi prata om händelser som skulle få de tuffaste män att fälla tårar. Som många vet så finns det stora brister i samhället men ännu en gång så drabbar det de mest oskyldiga barnen. Från misshandel till dödsfall så kan det vara svårt att se ljuset men det finns en lösning.

Hoppa in och lyssna då detta avsnittet kommer att vara extra viktigt att höra på för att uppmärksamma dessa avskyvärda händelser. Lyssna för att visa respekt för de oskyldiga som är ärrade för resten av deras liv och sprid detta avsnitt.

Glöm inte att vara aktiv i chatten på Telegram som heter “ Nordfronts fristående chattgrupp “

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på Onsdagar 20:00-21:30.
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Elin Reinhardt P-O Johansson och Fredde i svängen. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].


Prenumerera på NR Bohuslän med RSS