NR Bohuslän #86: Snus

Live kl 20.00
NR Bohuslän sänder ikväll sitt åttiosjätte program med Elin Reinhardt, P-O Johansson och Fredde i svängen.

Gräv bort grushögen sas det för ett par år sedan om Kungälv. Vi älskar Kungälvs men ibland undrar vi hur mycket mer kommunen skall klara av innan Kungälv endast är någonting man läser om i historieböckerna. Kungälv var en gång i tiden Nordens huvudstad, staden så många stred för, den magiska staden i Nordens hjärta. I dag avvecklas alt vi Kungälvsbor en gång varit så stolta över denna gången är det snusfabriken som drar ner på sin produktion och varslar en stor del av sina arbetare. Industrierna som inte endast försörjt kommunens folk utan visat på Kungälvsstorhet ersätts med främlingar, kriminalitet och våld.

Häng med i chatten i kväll, skaffa appen telegram och följ de instruktioner som ges i programmet.

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på Onsdagar 20:00-21:30.
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Elin Reinhardt P-O Johansson och Fredde i svängen. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].


Prenumerera på NR Bohuslän med RSS