NR Bohuslän #82: HMF framför snuten

NR Bohuslän sänder ikväll sitt åttioandra program med Elin Reinhardt, P-O Johansson och Fredde i svängen.

Oj, oj, oj, vilket snurrigt program, men det blev i alla fall ett program vilket vi inte trodde fram tills en timme efter utsatt tid för inspelning. I dagens program blev nog ingenting som planerat och vi låter er därför lyssna på programmet själv i stället för att försöka sammanfatta det.

Utlovad bild av bussvrak

Du kan lyssna på avsnittet här i artikeln och använd gärna vårt kommentarsfält och dela med er av era tankar och synpunkter

Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “NR BOHUSLÄN”.

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på Onsdagar 20:00-21:30.
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Elin Reinhardt P-O Johansson och Fredde i svängen. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].


Prenumerera på NR Bohuslän med RSS

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

1
Kommentarer

Please Login to comment
1 Kommentarstråd
0 Trådsvar
0 Följare
 
Toppkommentar
Hetaste diskussionen
1 diskussionsdeltagare
Fredrika senaste diskussionsdeltagarna
nyaste äldsta mest likes
Fredrika
Lyssnare

I min ungdom bodde en “byfåne” i området. Han försökte en kväll smita från en polis som skulle stoppat honom efrersom han kört för fort. Istället gasade han på och släckte ljuset för att inte synas i mörkret. När polisen lyckats stoppa honom försökte han muta dem för att slippa anmälan. Men körkort kunde han inte visa upp eftersom han inte hade något.