NR Bohuslän #8: Svea, Bohusläns nya diamant!

Klockan 20:00 är det dags igen! Då sänder NR Bohuslän sitt åttonde avsnitt där programledaren Daniel Nordberg medverkar tillsammans med sina fasta medarbetare Elin från Kungälv, Tommy från Uddevalla samt kustlantisen Jocke.

Dingle börjar hamna på kartan på riktigt som framtidens galgplats, ikväll talas det om hur de första lyktstolparna redan markerats för alla folkförrädare som skall “Dingla i Dingle”.

Kapitalist-templet Kongahälla börjar trakassera kringliggande butiker i ett #hashtag drama som endast kan ses som småaktigt och löjeväckande.
Vi har även med oss en gäst under kvällens program, så det här vill ni inte missa!

Några av kvällens ämnen som kommer att diskuteras:

• Kungälvs kapitalister bråkar om #hashtag.
• Färgelanda kvinna visar på nordisk styrka i Sibirien.
• Död man rånades, eller var han vid liv, eller hur var det nu?
• Trollhättebor tar lagen i egna händer när samhällskontraktet är brutet.
• Dinglerondellen sätts på kartan.
• Galen polisjakt med prejningar och verkanseld.

Och mycket mer.

Du kan lyssna på avsnittet antingen här i artikeln eller på Spreaker.com klockan 20:00.

Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “NR BOHUSLÄN”.

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på Onsdagar 20:00-21:30.
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Daniel Nordberg (programledare), Elin Reinhardt, Tommy Hvit samt kustlantisen Jocke. Elin återfinns även i programmen Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].