NR Bohuslän #78: Isvätt

NR Bohuslän sänder ikväll sitt sjuttioåttonde program med Elin Reinhardt, P-O Johansson och Fredde i svängen.

Mycket har hänt sedan vi senast sände, som tur är ser det ut som att kylan har gjort att hela Bohuslän har stått stilla under vårt sändningsuppehåll. Det mesta som har hänt är relaterat till Elins datorkunskaper vilket i skrivande stund upplevs som ganska skrattretande. Att vi helt har bytt plattform att sända i från har nog inte gått någon förbi och i dag sänder vi faktiskt för första gången ett förinspelat avsnitt. Vi kommer göra vårt bästa för att behålla den folkliga stämningen ni lyssnare är så vana vid men era live kommentarer kommer saknas tyvärr. Vi jobbar på att inom kort kunna sända live igen.

Men utöver Elins datorbekymmer kommer vi att prata lite nyheter med men det blir nog lite av en mjukstart i kväll.

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på Onsdagar 20:00-21:30.
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Elin Reinhardt P-O Johansson och Fredde i svängen. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment