NR Bohuslän #77: Det skakar!

Live kl 20.00. NR Bohuslän sänder ikväll sitt sjuttiosjunde program med Elin Reinhardt, P-O Johansson och Fredde i svängen.

Denna vecka känns som vilken annan vecka som helst. Julen är över för länge sedan och den gråa vardagen är här för att stanna. Detta märks tydligt även i de huvudnyheter vi har att presentera i kväll. En ung flicka har blivit våldtagen och åter igen står det inte rätt till på Kungälvs sis-boende. Som tur är har naturen en egen plan för oss och bjuder på lite spänning i vardagen. Vi i NR Bohuslän kommer göra vårt allra bästa för att ge er ett litet avbrott ur ekorrhjulet.

Du kan lyssna på avsnittet antingen här i artikeln eller på Spreaker.com klockan 20:00.
Skicka gärna bilder till oss, bilder relaterade till nyheter, bilder på bohuslänsk natur eller vackra platser. Ni skickar dessa till [email protected]
Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “NR BOHUSLÄN”.

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på Onsdagar 20:00-21:30.
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Elin Reinhardt P-O Johansson och Fredde i svängen. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

1
Kommentarer

Please Login to comment
1 Kommentarstråd
0 Trådsvar
0 Följare
 
Toppkommentar
Hetaste diskussionen
1 diskussionsdeltagare
Fredrika senaste diskussionsdeltagarna
nyaste äldsta mest likes
Fredrika
Lyssnare

Distansundervisning skulle kunna ha visat vägen till hemskolning. Men Sverige är ett av de få länder som förbjudit hemskolning, ett av de andra fåtalet länder är Nordkorea. För socialdemokratismen ska “överföra kunskap” som det heter numera, de ska alltså inte själva lära sig saker. Kanske ör det därför BBC också kallar sina studieprogram i dessa pandemiblufftider för Home Learning, inte Home Schooling. De vill nämligen göra just den distinktionen att det inte handlar om hemskolning, utan om heminlärning. Lite kul att jordskredssegmentet fick ligga under mysblocket 😉 Jag berördes inte av skredet så jag vet förstås inte hur mysigt det… Läs mer