NR Bohuslän #70: En tuff vecka

Live kl 20.00. NR Bohuslän sänder ikväll sitt sextionionde program med Elin Reinhardtoch Fredde i svängen.

I

I Kväll blir det ett något kortare program tyvärr då P-O tyvärr ej kan medverka på grund av klanterier, men Elin och Fredde är på hugget. Vi kommer där i mot behöva chattens stöd i diskussionerna då vi är en man kort och som ni vet älskar vi att jävlas med den som inte är med när vi sänder.

Några av de ämnen som kommer diskuteras är:

  • Västtrafik
  • restriktioner och oro
  • Paraffin till havs
  • Fornfynd i Bohuslän

Du kan lyssna på avsnittet antingen här i artikeln eller på Spreaker.com klockan 20:00.
Skicka gärna bilder till oss, bilder relaterade till nyheter, bilder på bohuslänsk natur eller vackra platser. Ni skickar dessa till [email protected]
Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “NR BOHUSLÄN”.

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på Onsdagar 20:00-21:30.
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Elin Reinhardt P-O Johansson och Fredde i svängen. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].


Prenumerera på NR Bohuslän med RSS