NR Bohuslän #62: Glad Midsommar!

Live kl 20.00. NR Bohuslän sänder ikväll sitt sextioandra program med Tommy Hvit, Elin Reinhardt, P-O Johansson och kustlantisen Jocke.

Denna veckan firas en av våra viktigaste högtider i Sverige och många av er lyssnare är nog likt oss i NR Bohuslän i full färd med förberedelserna inför denna efterlängtade midsommar. Det har för de flesta av oss varit en riktigt tuff vinter och vår och vi förtjänar ett firande som heter duga. Men innan dess så hinns ett helt vanligt men kanske lite mer avslappnat avsnitt av er favoritlokalradion med. Ämnena i dag har väldigt lite med midsommar att göra men även denna vecka så avlöser tokigheterna varandra i vårt samhälle.

Några av de ämnen som kommer diskuteras är:

  • Pojken som inte var en pojke
  • Blottade sig för kassörskan i försök att stjäla Vodka
  • Ficktjuvarnas nya lömska metoder
  • Uppdatering Wilma

Du kan lyssna på avsnittet antingen här i artikeln eller på Spreaker.com klockan 20:00.
Skicka gärna bilder till oss, bilder relaterade till nyheter, bilder på bohuslänsk natur eller vackra platser. Ni skickar dessa till [email protected]
Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “NR BOHUSLÄN”.

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på Onsdagar 20:00-21:30.
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Elin Reinhardt P-O Johansson och Fredde i svängen. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].