NR Bohuslän #61: Kravaller

Live kl 20.00. NR Bohuslän sänder ikväll sitt sextioförsta program med Tommy Hvit, Elin Reinhardt, P-O Johansson och kustlantisen Jocke.

Vad som pågår i hela världen just nu med demonstrationer och kravaller har nog ingen missat. Vi kommer i kvällens program gå in på vad det är som har hänt runt BLM demonstrationen i Göteborg där både sten kastades, rutor krossades och bilar brändes. Självklar kommer inte hela programmet handla om kravaller utan vi kommer hinna med en hel del andra ämnen också, vissa tråkiga andra kommer bjuda på en hel del skratt.

Några av de ämnen som kommer diskuteras är:

  • Försvunnen 23-åring hittad i Älven
  • Kravaller i Göteborg
  • Bilbränder i Göteborg
  • Slagsmål om godis slutade med polis och ambulans
  • Pojkstreck i Kungälv

Du kan lyssna på avsnittet antingen här i artikeln eller på Spreaker.com klockan 20:00.
Skicka gärna bilder till oss, bilder relaterade till nyheter, bilder på bohuslänsk natur eller vackra platser. Ni skickar dessa till [email protected]
Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “NR BOHUSLÄN”.

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på Onsdagar 20:00-21:30.
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Tommy Hvit, Elin Reinhardt samt kustlantisen Jocke. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment