NR Bohuslän #59: Våldsamma barn

Live kl 20.00. NR Bohuslän sänder ikväll sitt femtionionde program med Tommy Hvit, Elin Reinhardt, P-O Johansson och kustlantisen Jocke.

I kväll kommer fokus ligga på det ökade våldet bland barn och unga i Bohuslän. Vi har en pojke som knivmördat en vuxen kvinna i Komarken en ung kvinna som blev mördad och styckad i Uddevalla. Men många andra våldsamma situationer där barn är gärningsmän och offer har gått till rättegång. Var går gränsen mellan ett tonårsbarn och en regelrätt misshandel?

Några av de ämnen som kommer diskuteras är:

 • Knivattacken i Komarken
 • Tommie Linds minnesstund i Göteborg
 • Wilma Uppdatering
 • Våldsamma barn i Bohusln
 • Lyssnarbrev

  Hej!

  Sommaren bör slå ner vilken dag som helst för er i södra Sverige. Detta skrivs efter manifestationen för Tommie Lindh där jag pratade med kamrater som åkt från Linköping och Luleå. Deras beskrivningar av vilken årstid som de är inne i sina hemtrakter från försommar till snösmältning och vårt mellanläge med barmark innan lövknoppningen kommer igång, så slogs jag av hur otroligt utsträckt detta vackra land är. I Skåne har jag förundrat sett ett Persikoträd i Tomelilla, dignande av mognande persikor en senhöst. I Ammarnäs i Sorsele kommun har man en brant moränkulle med söderläge där man kan odla potatis. Potatisbacken är för övrigt utsedd till Sveriges åttonde underverk.

  Alla Nordbor har våra varma, ljusa sommarmånader som varande årets höjdpunkt – själens skördetid. Sommaren är belöningen för att vi härdar ut resten av året med arbete som måste utföras för att klara nästa vintertid. Våra förfäder har brutit mark, byggt vägar, hamnar och järnvägar långt in i det som var vildmark men som nu är bördiga och fredliga öppna landskap. De har gett os ett ovärderligt arv, frukterna av ett makalöst slit för sina barnbarns barnbarns rätt att njuta frukterna av. Men också plikten att förvalta dem väl åt dem som kommer efter oss. Den plikten ligger djupt rotad i vår själ.

  Men våra styrande ser det inte så. De själva är kalla och pragmatiska efter upplärning i partiernas karriärstegar. De tar order från mäktiga finansierande banker och globala företagskoncerner i utbyte mot högt betalda skenanställningar och livslång ekonomisk trygghet som miljonärer. Politikernas cyniska spel och slöseri med våra skatter, utförsäljning av våra naturresurser från Sveriges havs fiskekvoter, skogarnas timmerförråd, fjällens malmtillgångar. Ja, till och med vår förmåga att vara självförsörjande med böndernas matproduktion har försvårats. Vår armés beredskapslager av mat, kläder, vapen, ammunition, fordon och bränsle har tömts och sålts. Riksdagspartierna har plundrat Sverige på så gott som allt av bestående värde.

  Men skatterna ökar ändå hela tiden. Vart tar pengarna vägen? Ja, inte är det till de svenska medborgarnas behov. Nej, de går till utländska medborgare som lockas hit av löften om bidrag, pensioner bostäder, skolor och sjukvård utan några motprestationer – förutom att lova att rösta på socialdemokraterna när de fått gå före i alla köer till bostäder, socialbyrå, sjuk- och tandvård. Sverige blöder skattepengar Det ges bidrag och stöd till massor med föreningar, organisationer och religiösa samfund som i många fall bildats enbart för att kunna sko sig på det allmännas bekostnad. Miljardbelopp betalas ut till EU, FN och i bistånd till diktaturer och hamnar i byråkraters och ministrars privata fickor. Samtidigt får svenska pensionärer lasta det lilla de äger i en shoppingvagn och leva på gatorna och genom att tigga och samla tomburkar, för de har vräkts då de inte kan betala ockerhyra för den magra fattigpensionen.

  Det finns så många exempel att ta upp på hur Regering och Riksdag kör landet i botten och rent ut sagt djävlas med folket. Det är helt klart att de håller på med ett folkmord på etniska svenskar, de nöter ner folket psykiskt samtidigt som de låter importen av främlingar fortgå. Vi börjar bli främlingar i vårt eget land. I stadsbebyggelse är tryggheten borta. Snart är det bara våra skogar kvar att röra sig hemvant och tryggt i.

  Men solen lyser och värmen kommer. Och genom att stötta Nordiska motståndsrörelsen, aktivt, passivt, ekonomiskt eller i vilken form som helst, t ex genom att inte medverka i försvårandet för eller trakasserier av dess medlemmar och aktiviteter. Det går inte att vänta längre, DU måste offra något för att dina barnbarn ska slippa betala för den mångkultur vi äldre mot bättre vetande släppte fram. Gå med i Kampen för att rädda vårt gamla och fria Norden innan det är försent!

  /Janne

Du kan lyssna på avsnittet antingen här i artikeln eller på Spreaker.com klockan 20:00.
Skicka gärna bilder till oss, bilder relaterade till nyheter, bilder på bohuslänsk natur eller vackra platser. Ni skickar dessa till [email protected]
Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “NR BOHUSLÄN”.

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på Onsdagar 20:00-21:30.
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Tommy Hvit, Elin Reinhardt samt kustlantisen Jocke. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment