NR Bohuslän #46: Stormens förödelse

Live kl 20.00. NR Bohuslän sänder ikväll sitt fyrtiosjätte program med Tommy Hvit, Elin Reinhardt, P-O Johansson och kustlantisen Jocke.

Under helgen blåste det upp till storm, denna gången är det ett väderfenomen vi syftar på. Med stormen kom en hel del förödelse dels på grund av vinden men mycket även på grund av de enorma vattenmassorna och högvatten. Hur påverkade detta Bohuslän? Ja det finns en hel del att rapportera om. Självklart har det hänt mer i vårt blåsiga landskap än obekvämt väder, den dag vi endast behöver rapportera om väder är den dagen vi har segrat.

Några av de ämnen som kommer diskuteras är:

  • Stormen
  • Bilar brinner i Kungälv
  • Bilar brinner i Munkedal
  • Pedofiler härjar i Lilla Edet
  • Uppdatering Wilma
  • Uppdatering försvunnen man i Munkedal
  • Uppdatering Kungälvsbomben

Du kan lyssna på avsnittet antingen här i artikeln eller på Spreaker.com klockan 20:00.
Skicka gärna bilder till oss, bilder relaterade till nyheter, bilder på bohuslänsk natur eller vackra platser. Ni skickar dessa till [email protected]
Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “NR BOHUSLÄN”.

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på Onsdagar 20:00-21:30.
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Tommy Hvit, Elin Reinhardt samt kustlantisen Jocke. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].