NR Bohuslän #44: Bohuslän torskar dit

Live kl 20.30. NR Bohuslän sänder ikväll sitt fyrtiofjärde program med Tommy Hvit, Elin Reinhardt, P-O Johansson och kustlantisen Jocke.

I kväll startar dagens program något senare än vanligt kl 20.30. Detta för att Elin är iväg på uppdrag och kan inte medverka i programmet, vad det är för uppdrag kommer ni få veta mer om näst vecka däremot har NR Dalarna lånat ut sin producent för att hålla i spakarna under programmet. Om detta är ännu en handling för att se till att stridsyxan hålls begravd eller ett kuppförsök återstår att se. Oavsett är vi tacksamma för hjälpen.

kvällens program kommer gå i torskens tecken, nja i alla fall om Jocke får bestämma och nu när han missade förra veckans program har han haft två veckor på sig att ladda upp med dåliga oftast obegripliga bohuslänska skämt. Men för utan dålig humor kommer som vanligt en hel del nyheter serveras från norr till syd av vårt vackra blöta landskap.

Några av de ämnen som kommer diskuteras är:

  • Pedofil från Uddevalla
  • Knarkfynd i Sotenäs
  • Främling hotade och förföljde skolpersonal
  • Tanum skall spara, de gamla får ta smällen
  • Taxichaufför våldtog kund i taxin
  • Torsken kommer tillbaka

Du kan lyssna på avsnittet antingen här i artikeln eller på Spreaker.com klockan 20:00.
Skicka gärna bilder till oss, bilder relaterade till nyheter, bilder på bohuslänsk natur eller vackra platser. Ni skickar dessa till [email protected]
Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “NR BOHUSLÄN”.

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på Onsdagar 20:00-21:30.
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Tommy Hvit, Elin Reinhardt samt kustlantisen Jocke. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].