NR Bohuslän #43: Jockefri afton

Live kl 20.00. NR Bohuslän sänder ikväll sitt fyrtiotredje program med Tommy Hvit, Elin Reinhardt och P-O Johansson

I kväll har vi semester från Jocke så ett lugnt program är vad vi har framför oss.

Mycket har som vanligt hänt i Bohuslän den senaste tiden och under programmet kommer mycket kritik riktas mot det rådande systemet som fullständigt misslyckats med sitt uppdrag att sörja för våra barn och unga med svårigheter. Samtidigt brinner bilar i Uddevalla, gissa i vilken stadsdel? En man dödas i ett gängbråk i Mellerud och en 20-åring försvunnen i Munkedal. En helt vanlig vecka i Bohuslän numera helt enkelt.

Du kan lyssna på avsnittet antingen här i artikeln eller på Spreaker.com klockan 20:00.
Skicka gärna bilder till oss, bilder relaterade till nyheter, bilder på bohuslänsk natur eller vackra platser. Ni skickar dessa till [email protected]
Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “NR BOHUSLÄN”.

Vill du ha kontakt med Nordiska motståndsrörelsen i Bohuslän och Dalsland tveka inte att maila [email protected]

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på Onsdagar 20:00-21:30.
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Tommy Hvit, Elin Reinhardt samt kustlantisen Jocke. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].