NR Bohuslän #41: Pedofilafton

Live kl 20.00. NR Bohuslän sänder ikväll sitt fyrtioförsta program med Tommy Hvit, Elin Reinhardt, P-O Johansson och kustlantisen Jocke.

Årets första program kommer bli ett av de tyngre programmen vi gjort hittills. Vi beslöt oss för att nu efter årsskiftet testa ett lite annorlunda upplägg med lite färre nyheter men med mer utrymme för diskussion. Tyvärr så har det hänt som inte får hända och inte mindre än två pedofiler har härjat och har nu dömts till skrattretande straff. Vi har satt oss in i vad som hänt och vilka dessa pedofiler är; något som de flesta andra medier håller mycket tyst om.

Vi kommer även prata om uppdateringar både i Wilma mordet och Kungälvsrånen. Som pricken över i:et har Jocke en nyhet om några korkade tjuvar som återigen försökt sig på att göra inbrott i en kyrka.
Missa inte detta!

Du kan lyssna på avsnittet antingen här i artikeln eller på Spreaker.com klockan 20:00.
Skicka gärna bilder till oss, bilder relaterade till nyheter, bilder på bohuslänsk natur eller vackra platser. Ni skickar dessa till [email protected]
Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “NR BOHUSLÄN”.

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på Onsdagar 20:00-21:30.
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Tommy Hvit, Elin Reinhardt samt kustlantisen Jocke. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment