NR Bohuslän #36: Jul på gång och Vejdeland som gäst

Live kl 20.00. NR Bohuslän sänder ikväll sitt trettiosjätte program med Tommy Hvit, Elin Reinhardt, P-O och kustlantisen Jocke.

I kväll gästas NR Bohuslän av ingen mindre än radiochefen och riksmedlemmen Fredrik Vejdeland, Fredrik kommer då att uppdatera oss om vad som hände hur läget nu ser ut nu efter Göteborgsrättegången. Han kommer även berätta om ett besök vi haft i Bohuslän av långväga gäster. Vi kommer även ta upp en hel del lokala nyheter i programmet men denna vecka kommer de vara av lite trevligare karaktär en i det senaste programmet.

Några av de ämnen som kommer diskuteras är:

  • Uppdatering om Göteborgsrättegången
  • Långväga gäster i N2
  • Mer nyanlända till Kungälv
  • Uppdatering om Wilma
  • Årets julklapp
  • Skotskavildkatter på Nordens Ark
  • Krutgummor i Lysekil
  • Julmarknder i Bohuslän

Du kan lyssna på avsnittet antingen här i artikeln eller på Spreaker.com klockan 20:00.

Skicka gärna bilder till oss, bilder relaterade till nyheter, bilder på bohuslänsk natur eller vackra platser. Ni skickar dessa till [email protected]

Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “NR BOHUSLÄN”.

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och folkkultur. Vi sänder live på Onsdagar 19.00-20.00
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Elin Reinhardt, Monika och Fredde i svängen. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].


Prenumerera på NR Bohuslän med RSS

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment