NR Bohuslän #28: Trakasserier

Live kl 20.00. NR Bohuslän sänder i kväll sitt tjugoåttonde program med Tommy Hvit, Elin Reinhardt, P-O och kustlantisen Jocke.

I kväll har gänget laddat med ett fartfyllt program. Både stora och små nyheter kommer presenteras då det som vanligt händer en massa i Bohuslän. Alt från barn som trakasserar äldre till vildsvin som trakasserar bönder, det är en tuff tid att leva i vårt vackra kustlandskap.

Några av de ämnen som kommer diskuteras är:

  • Aktivitet i Skövde men Super-Alex som gäst
  • Knivman i Kungälv
  • Vildsvin skapar stora problem för bönder i Kungälv
  • Afghan våldtog 9-åring
  • Multikulti grillfest i Uddevalla
  • Pensionärer terroriserade av invandrarbarn
  • Lyckad matfest
  • Insändarbild
  • VM i makrillfiske


Insändarbild från Norra Uddevalla där de tydligen har problem med urinerande i trappuppgångar

Vi vill även tacka Parken för en alt annat än blygsam donation till Nordisk Radio

Du kan lyssna på avsnittet antingen här i artikeln eller på Spreaker.com klockan 20:00.

Skicka gärna bilder till oss, bilder relaterade till nyheter, bilder på bohusländsk natur eller vackra platser. ni skickar dessa till [email protected]

Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “NR BOHUSLÄN”.

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på Onsdagar 20:00-21:30.
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Tommy Hvit, Elin Reinhardt samt kustlantisen Jocke. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].