NR Bohuslän #25: Har naturen fått spatt?

Live kl 20.00. NR Bohuslän sänder i kväll sitt tjugofemte program med Tommy Hvit, Elin Reinhardt, P-O och kustlantisen Jocke.

I kvällens avsnitt ligger fokus på udda naturfenomen som i år fått många bohuslänningar att klia sig i huvudet. Hela gänget är åter igen samlade och vi får i dag hjälpas åt att tyda vad det är Jocke svamlar om för Djur egentligen då kustlantisdialekten ibland tar över när man pratar om det ämnen man älskar.

Vi har även fått in en insändarbild från Liseberg som förvirrat oss ordentligt, har Liseberg blivit Nazister?


Bild: kungälvsbo

Några av de ämnen vi kommer prata om är:

  • Offentlig aktivism i Stenungssund
  • Ingen mat till skolpersonal i Kungälv
  • Haj i Gullmarsfjorden
  • Algblomning
  • Harkranksinvasion
  • Är Liseberg Nazister?
  • Bohusläns 7 underverk
  • Hantverksdag i Kode

Du kan lyssna på avsnittet antingen här i artikeln eller på Spreaker.com klockan 20:00.

Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “NR BOHUSLÄN”.

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på Onsdagar 20:00-21:30.
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Tommy Hvit, Elin Reinhardt samt kustlantisen Jocke. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].