NR Bohuslän #13: Fordons-rasism i Kungälv!

NR DALARNA. Klockan 20:00 är det dags igen! Då sänder NR Bohuslän sitt trettonde avsnitt där programledaren Daniel Nordberg medverkar tillsammans med sina fasta medarbetare Elin, Arg-Tommy samt kustlantisen Jocke.

Uddevalla man i 60-års åldern paraderar utmed gågatan och förkunnar sin tro till Führern och tredje riket efter självmedicinering av mod-ingivande dryck av alcoholbaserad karaktär. Samtidigt inför Kungälv rassegregering av mekanisk sort mot stadens fordonspark i de ungas ägo. Detta blir en fullspäckad kväll med lite mer lättsamma ämnen, så se till att fylla kaffekoppen så kör vi!

Några av kvällens ämnen vi kommer att tala kring är:
• Kungälv’s hat mot Epa/A-traktorer & mopeder.
• Demonstration mot nedskärningar i Kungälv.
• Karateklubb bygger egen lokal.
• Felmedicinering till patient upprepade gånger.
• 60-åring skriker nazisthälsningen “sieg heil” i centrala Uddevalla och gör segerhälsningar.
• Veteranmoppe-race med kulturella stopp.

Du kan lyssna på avsnittet antingen här i artikeln eller på Spreaker.com klockan 20:00.

Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “NR BOHUSLÄN”.

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på Onsdagar 20:00-21:30.
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Tommy Hvit, Elin Reinhardt samt kustlantisen Jocke. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].