NR Bohuslän #12: Första maj sammanfattning!

Klockan 20:00 är det dags igen! Då sänder NR Bohuslän sitt tolfte avsnitt där programledaren Daniel Nordberg medverkar tillsammans med sina fasta medarbetare Elin, Tommy samt kustlantisen Jocke.

Första maj är avklarat och under kvällens avsnitt diskuterar vi allt som inträffade under dagen. Allt från pepparspray, deporterade nordbor, sköldar och polisens samarbete med våldsvänstern. Flera gäster med nyckelroller runt demonstrationen kommer att medverka och ge sina kommentarer och åsikter. Arg-Tommy är ledig under kvällens avsnitt på grund av födelsedagskalas men tackar alla som var på plats under demonstrationerna i Kungälv & Ludvika.

Du kan lyssna på avsnittet antingen här i artikeln eller på Spreaker.com klockan 20:00.

Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “NR BOHUSLÄN”.

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på Onsdagar 20:00-21:30.
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Tommy Hvit, Elin Reinhardt samt kustlantisen Jocke. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].