NR Bohuslän #104: Höstmörker

Live kl 19.00
NR Bohuslän sänder ikväll sitt hundrafjärde program med Elin ,Fredrik och Monika .

Skottlossningar, våldtäkter och oroligheter, en helt vanlig vecka i Västsverige. Med vintermörkret som sakta kryper på oss har även stämningen i sammhället blivit dystrare. I stället för att glädjas åt denna annars så mysiga tid på året med levande ljus och promenader med löven rasslande runt våra fötter ser vi oss en extra gång över axeln för att försäkra oss om att det endast är vinden som rasslar om i löven i mörkret. Vi lever i en kall och mörk tid och då syftar jag inte till att det är höst.

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och folkkultur. Vi sänder live på Onsdagar 19.00-20.00
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Elin Reinhardt, Monika och Fredde i svängen. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].


Prenumerera på NR Bohuslän med RSS

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment