NR Bohuslän #102: Knivmord i Uddevalla

Live kl 19.00
NR Bohuslän sänder ikväll sitt etthundraandra program med Elin ,Fredrik och Monika .

I kväll kommer Fredrik ta er med i genom en mycket intressant dom, en man blev knivmördad i Uddevalla i våras och nu har domen fallit på de mycket unga gärningsmännen, intressant nog dömdes ingen för mord.
Monika har full koll på alla vändor kring bombattentatet i Göteborg som vi pratade om förra vecka. Vi kommer även prata en del om invasiva arter i Bohuslän och deras ökning.

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och folkkultur. Vi sänder live på Onsdagar 19.00-20.00
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Elin Reinhardt, Monika Helmersson, Samuel Almrot och Fredde i svängen. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].


Prenumerera på NR Bohuslän med RSS