NR Bohuslän #100: Fars Hatt

Live kl 19.00
NR Bohuslän sänder ikväll sitt hundrade program med Elin ,Fredrik, Monika och Samuel.

100 avsnitt har det blivit och fler skall det bli. Dagen till ära kommer vi sända ett nästan helt vanligt program med nyheter och heta diskussioner, helt enkelt det vi gör best. Men vi kommer så klart hinna med att fira lite tillsammans med er lyssnare. Dock har viktigare saker hänt, Fars hatt i Kungälv har blivit drivna till konkurs och finurliga saker har hänt i Ulricehamn under deras Hbtqp-vecka.

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och folkkultur. Vi sänder live på Onsdagar 19.00-20.00
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Elin Reinhardt, Monika Helmersson, Samuel Almrot och Fredde i svängen. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].


Prenumerera på NR Bohuslän med RSS