Noora från Radio Regeringen frias från “hets mot folkgrupp”

Noora utanför Eksjö tingsrätt

Som Nordisk Radio skrev om under förra veckan har Radio Regeringens fasta medarbetare Noora Isojärvi åtalats enligt censurlagen “hets mot folkgrupp”. Noora stod åtalad för att hon på VK ska ha spridit en bild som illustrerar dagens samhälle med ett citat från Joseph Goebbels: “If the Jews were to win this war mankind would sink into eternal darkness”.

Den 3 mars kom domen där Noora vann mot Näthatsgranskaren, rapporterar Motståndsrörelsen.se. Nordisk Radio står självfallet upp för Nooras självklara rätt till yttrandefrihet och opinionsbildning, vare sig det sker i Radio Regeringen eller på sociala medier.

I mainstream-media har Noora kallats för “Vetlandakvinnan” eftersom hon är hemmahörande i Vetlanda, en ort som är minst sagt på tapeten just nu på grund av att ett mångkulturellt terrordåd ägt rum där. Det kan i sammanhanget vara värt att poängtera att systemet lägger kopiösa resurser på att jaga svenska åsiktsbrottslingar, samtidigt som man importerar rasfrämmande terrorister som orsakar stort mänskligt lidande i landet.

Bakom anmälan mot Noora står mytomanen och ökände djurplågaren Tomas Åberg vars verksamhet är fiansierad av staten. Åberg deltog även i rättegången och uppträdde förvirrat, skriver Motståndsrörelsen.se i sin artikel.

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

1
Kommentarer

Please Login to comment
1 Kommentarstråd
0 Trådsvar
0 Följare
 
Toppkommentar
Hetaste diskussionen
1 diskussionsdeltagare
Fredrika senaste diskussionsdeltagarna
nyaste äldsta mest likes
Fredrika
Lyssnare

För djäkligt att Nätgranskarhataren ska belasta rättsystemet med dessa judiska juridiska överbyggnader på det här sättet, och skapa lidande för alla andra. Den organisationen verkar ha en eller annan psykopat som driver på hetsen mot folk helt i onödan. Hon eller han struntar i något så kallat hat så länge folk kan sättas dit för att bära vederbörandes egna tillkortakommanden. Hoppas hon eller han dör i hemska plågor riktigt snart.