Hör när Pär Öberg kuppar Karlavagnen

Det var under gårdagskvällen som Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg satt i bilen och lyssnade på P4:s “Karlavagnen” som i detta avsnitt handlade om mat.

Öberg berättar för Nordisk Radio att han tyckte att maten som diskuterades var så dålig att han bestämde sig för att ringa in själv och prata om sitt favoritämne: surkål.

Öberg kallade sig för “Olof Öberg” för att komma igenom telefonslussen och han fick även sälja in sitt surkål för att till slut få prata med programledaren Sanna Lundell, en PK-feminist vars far Ulf Lundell försöker profitera på Nordiska motståndsrörelsen.

Samtalet gick dock väldigt bra när programledaren inte visste vem hon pratade med. Sanna lät entusiastisk över Pär Öbergs intresse och vältalighet och han fick prata i över 9 minuter, vilket är långt över snittlängden för den här typen av samtal.

Även om Öberg initialt tänkt prata om just surkål kunde han givetvis inte hålla sig från att också prata politik och bestämde sig därför i slutet av programmet för att göra reklam för Nordiska motståndsrörelsen i Sveriges Radio.

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment