Borås skriver historia – framgång för hela Sjuhärad

Lördagen den 9 november anordnades en större social sammankomst i Borås för medlemmar, familj och sympatisörer. Nordisk Radio var på plats. Mötets huvudpunkt var att fira den framgång Nordiska Motståndsrörelsen haft i Sjuhärad den senaste tiden. Kampen frodas i dessa trakter och medlemsantalet utökas med en sådan fart att ett firande var på plats.

Aktiviteten inleddes med att konferencieren tackade alla deltagare och bjöd sedan upp talare nummer ett. Denna talare berättade om Sjuhärads kamp, historiskt sett, och presenterade sen flera nyheter som kommer att avancera motståndet och utveckla stödet för alla inblandade.

Detta följt av ett tal av gruppens kampsportsansvarige om kampsport och varför det är viktigt för just oss att träna och alltid göra vårat bästa.”Av hälsoskäl är det viktigt för alla att träna, men det är viktigare för oss; framtiden hänger på våra axlar och det är vi som måste vara starkast, vi måste kunna försvara oss. Och just kampsport är egentligen den perfekta träningen; du anstränger hela din kropp och blir starkare, du lär dig både att attackera och försvara dig, och det är ofta väldigt roligt.”

Efter talen följde mingel; man umgicks och hade det trevligt, alla med ett leende på läpparna. Det fanns även böcker och annat till försäljning, och det bjöds på fika samt mat. På plats tecknade flera sympatisörer stödmedlemskap och pengar donerades till kampen.

För Motståndsrörelsen i Borås blev detta en historisk och mycket lyckad sammankomst. Innan aktiviteten avslutades hölls ett sista tal som fick alla att känna kampglöden lite extra.”Det är inte svårt att skapa förändring. Ett välvalt klistermärke vid en väl vald tidpunkt på en väl utvald plats kan ge enorma vibrationer i detta sköra samhälle. Och med tillräckligt med vibrationer från oss alla så kommer samhället snart kollapsa; och det är ur just dessa ruiner vi bygger vår framtid.”

NR Bohuslän rapporterade även om detta i avsnitt NR Bohuslän #34:Sjuhärad

Listen to “NR Bohuslän #34: Sjuhärad” on Spreaker.

Lyssna på talen och intervjuer från firandet här:
Listen to “Borås skriver historia – framgång för hela Sjuhärad” on Spreaker.

Efter firandet gick kamraterna direkt från ord till handling och inte mindre än tre spektakulära aktioner hans med under veckan efter mötet bland annat en aktion där kamraterna markerade starkt mot ett uppträdande av en känd homoprofil som samarbetat med en av Sveriges värsta pedofiler. Ni kan läsa om dem bland Nordfronts kamprapporter:
Aktion mot homolobbyn i Herrljunga

Propagandaoffensiv i Sjuhärad angående Kristallnatten

Aktion mot homoprofil i Borås

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

2
Kommentarer

Please Login to comment
2 Kommentarstråd
0 Trådsvar
0 Följare
 
Toppkommentar
Hetaste diskussionen
2 diskussionsdeltagare
FredrikaAndreas Holmvall senaste diskussionsdeltagarna
nyaste äldsta mest likes
Andreas Holmvall
Redaktör
Andreas Holmvall

Kul att höra att kampglöden är stark och att motståndet växer.

Fredrika
Lyssnare

Den där artikeln i lokaltidningen kommer att gå till historien. Inte bara för alla adjektiv som staplas om Motståndsrörelsen i den.