Vafalls! Konspirationsteorier i Nordisk Radio?!

Simon Holmqvist skrev igår en bloggartikel om Palme-privatspanaren och författaren Claes Hedbergs medverkan i senaste Radio Nordfront. Holmqvist efterlyste en ”Smoking gun” och mer bevis än indicier för Hedbergs teorier. Detta gjordes för övrigt också i programmet av både just Holmqvist och Tobias Lindberg.

Personligen uppskattade jag Hedbergs medverkan. Det var ”rafflande” som Holmqvist påpekade i sin artikel och det gav en hel del nya tagningar på Palme-mordet. Därmed inte sagt att jag köper allt, men det gav bättre kännedom om fallet i sig och förståelse för hur regimen mörklägger och manipulerar folket.

En del kanske ändå undrar varför Radio Nordfront, och jag som chef över Nordisk Radio, ger en plattform åt ”konspirationsteoretiker”. Här menar jag att vissa ”kontroversiella” gäster kan vara intressanta att ha med emellanåt om de har goda argument och att ämnet stimulerar lyssnarna och får dem att utvecklas. Detta anser jag nog att Hedbergs medverkan bidrog till.

Dessutom har just Radio Nordfront en vana att ta in gäster som inte är en del av rörelsen. Det kan vara direkta meningsmotståndare eller människor med specialområden som Hedberg. Det är detta som ger just Radio Nordfront sin egen nisch. Hedbergs tes är är ju dessutom mer rimlig än de konspirationsteorier som systemet odlar. Som att Nordiska motståndsrörelsen styrs från Kreml, eller att hundratusentals tyskar lyckades genomföra och tysta ner ett massmord på miljontals människor.

Konspirationsteorier lär dock inte bli allt för frekventa i något av våra program och det finns vissa ämnen som svårligen skulle få tillträde till vår plattform. Det skulle exempelvis kräva ett stort lager av mutor för att få mig att godkänna någon Hollow Earth-fantast som gäst i något i våra program.

Samtidigt, om man återgår till Palme-mordet som uppenbarligen har någonting skumt kring sig, så är det nog så att den nationella sfären har närmare till att acceptera en teori som inte godkänts av det rådande systemet. Jag såg en intressant tråd på Flashback om just detta med rubriken ”Varför är nationalister ofta klimatskeptiker?”.

Ja, varför är det så? Det beror helt enkelt på att nationella är vakna och vet att världen idag är så förljugen att i princip allt som kablas ut kan vara bluff, och därför inte kan godtas automatiskt som sanning. Det går inte att lita på någon, vare sig det handlar om politiker, journalister eller så kallade forskare. Lögnarna styr.

Några exempel:

Just nu har SVT ett program som ska bevisa att de första svenskarna var några slags mörkhyade människor. Inga faktiska bevis läggs fram för detta påstående och forskningen är heller inte reviewed som Tobias Lindberg påpekade i ett tidigare RN-avsnitt, men det lyfts ändå fram som fakta av SVT. Fakta som för övrigt går emot föreställningen om att samerna var först i Sverige. Vilket i sin tur är också är fakta enligt samma SVT om man läser andra artiklar.

Forskare säger att det inte finns skillnader mellan raserna (eller att de inte är betydande nog) medan andra forskare som inte får komma fram i media säger att skillnaderna mellan raserna just är stora. Om man tillhör den grupp som erkänner raser kan det gå som för DNA-molekylens upptäckare James Watson som tvingades bort från styrelser och uppdrag och tvingades sälja sitt nobelpris för att han konstaterat att vita är mer intelligenta än svarta.

Statistik visar tydligen att var tionde person är homosexuell, baserat på Kinsey-rapporten. Det är vad våra barn får höra när RFSL besöker skolorna. Problemet är bara att Alfred Kinsey, som både var perverterad och själv bisexuell baserade sin forskning på intervjuer med bland annat dömda sexualförbrytare. Hans förfalskade rapport räknas ändå som fakta och de som ifrågasätter är hatare.

Och apropå pedofiler så har gaytenoren Richard Söderbergs kopplingar till pedofil-bröderna ännu inte kommenterats i mainstream-media trots att det var över en månad sedan detta avslöjades av alternativmedia. Han har fått sitta i tevesofforna som vanligt. Förtroendeingivande…

Jag skulle kunna mala på i evighet om alla falska rapporter, biased forskning och fake news som vi ständigt matas med. Att vi lever i ett sådant samhälle är känt av de som på riktigt tänker själva, vilket i de allra flesta fall är nationella. Så med tanke på vilken förljugen värld vi lever i är det inte konstigt att nationella, som har vaknat till de absolut största bluffarna (”förintelsen”, att raserna skulle vara lika m.m.) också ser med skepsis på allt annat som kablas ut som sanning och fakta av propagandaapparaten och dagens förljugna makthavare.

Därför är det nära till hands att nationella i många fall också blir ”klimatskeptiker”. Särskilt som sådana som George Soros gjort klimatfrågan till sin hjärtefråga och att man nu, när folk vet att de ”flyktingar” som kommer hit är lyxmigranter, istället börjat lansera begreppet ”klimatflyktingar”. Även vår uppfattning om Soros skiljer ju sig från sanningssägarna i media och politiken, vi ser honom helt enkelt inte som filantrop.

Så kan det bli mer ”konspirationsteorier” inom Nordisk Radio? Jo, ibland och om det passar. En ”klimatskeptiker” hade nog fått tillträde till något program i alla fall. Medan däremot fantasirika teorier om hemliga illuminatiska hälsningar och numerologi kanske inte känns helt relevant i sammanhanget. Det är dessutom viktigt att förstå att alla gäster som bjuds in till programmen inte nödvändigtvis måste ha åsikter som är till 100 procent överrensstämmande med Nordisk Radio. Något jag inte alls betvivlar att ni lyssnare förstår.