Tiwaz Tunes – Gassed by Law

TIWAZ TUNES. Ännu en vecka, ännu ett spår. Denna gång handlar det om en historielektion som tar oss tillbaka till 40-talets Polen.

Det kanske låter konstigt, det här med att förneka en given sanning som sagan om Förintelsen. Speciellt då den är skyddad av lag i många länder, det måste ju betyda att just den här sanningen är jätteviktig. Och så är det, den är väldigt viktig, för det är nämligen den största lögnen i modern historia.

Faktum är att jag aldrig hade blivit Nationalsocialist om jag inte visste att sagan om Förintelsen var en lögn, något som Johan ekade i senaste Nordic Frontier:

Detta är något som jag försökte förklara för en av mina nära vänner när jag “kom ut” som Nationalsocialist, att om jag trodde att tyskarna massmördat judar i miljontals, så hade jag aldrig ens underhållit tanken av att kalla mig just Nationalsocialist. Men insikten om att den officiella sagan om sex miljoner gasade judar är fysiskt omöjligt, gjorde att jag valde att gräva djupare. Och här är jag idag, for better or for worse, som de säger i Amerikat.

Jakten efter sanningen slutar inte vid ett simpelt “oy vey” eller nyliberala kränkta känslor, den fortsätter tills den kristalliserats i vårt folk och de äntligen kan öppna ögonen, lossa bojorna och frigöra sig från ockrarnas ok.

Men jag ska inte predika i text, jag låter musiken tala och sanningen flöda: