Tiwaz Tunes feat. Thunlind – Kosherslakad

Tiwaz Tunes är ett så kallat “arbete av kärlek”(labour of love), som jag ägnar mig tid åt mellan blöjbyten, proletärslaveri och raskrigföring. Själva idén om att bli musiker har jag “lajvat” fram genom åren efter att ha klickat på datorn tills det låter någorlunda bra, precis som med poddandet, så har jag levt under premissen “fake it until you make it” och det har funkat ganska bra.

Tiwaz Tunes har tidigare blivit “shoad” från YouTube och nu i dagarna också blivit raderad från Soundcloud efter att ha brutit mot värdeavgrunden. Men som dom gamla grekerna brukade säga: “Man kan inte stoppa ett godsvagnståg vars tid är kommen.” Och med den tanken i hand så har Tiwaz Tunes återetablerat sig, dels här på nordiskradio.se men också på Bitchute, som i dagsläget är den enda gångbara video/ljud-plattformen för sant kontroversiellt innehåll. Denna kanal, som länkas nedan, har legat och dammat ett tag men genomgår nu en liten renovering. Alla gamla Tiwaz Tunes-klassiker kommer att laddas upp, men i och med att det är en video-plattform som kommer det komma upp i videoform. En del kommer vara flashiga musikvideor som kommer att kräva tid och kärlek, medan andra bara kommer vara enkla bildspel, men sinom tid så kommer allt förhoppningsvis laddas upp.

Till att börja med så laddade jag upp denna gobit. Lite kontext kring låten är att jag har samplat Jimmy Thunlinds tal från Manifestationen i Stockholm 2018, där han frågade sig vad det spelar för roll om du blir serverad gröna eller gula ärtor, när hela steken är kosherslaktad? Svaret hittar ni i videon. (Varning för känsliga tittare)

BitChute: https://www.bitchute.com/channel/tiwaztunes/