Tiwaz Tunes feat. Farrakhan – From the Ashes

Nuså, nu är radio-semestern över och en utvilad Nazi-DJ sätter sig än en gång ned vid spakarna och skapar ljud. Denna gång har jag valt Louis Farrakhan som mitt svarta alibi, den kontroversiella ledaren av the Nation of Islam som kallats för the “Black Hitler” av ADL (Anti-defamation league) för att han inte tog avstånd från Hitler och för att han påpekat att judarna hade ett oproportionerligt stort ägandeskap av slavskepp i den transantlantiska slavhandeln i hans bok The Secret relationship between Blacks and Jews.

Nyligen var han också inbjuden till tv-kanalen FOX för att leverera ett meddelande från Gud under deras “4th of July”-firande, men detta sattes stopp för av just ADL och deras nuvarande ledare (((Jonathan Greenblatt))). Anledning var att Farrakhan, enligt judiska mått mätta, sprider konspirationsteorier, kallar judar för termiter och HBTQ-kreationer för degenererade. Oy Vey…

Här är den i alla fall, lite mysig deep house med ett trevligt budskap:

Bitchute Länk här.

Följ gärna min Telegram-kanal – Tiwaz Comfy Corner –  för en smaskig blandning av länkar och de senaste alster jag pumpar ut!