Tiwaz Tunes feat. Andrew Joyce – Talmudic Dialectics

Hej kära lyssnare/tittare/kännare/säpo,

här har det hänt mycket den senaste tiden, bland annat så har musik producerats och video redigerats.

Denna gång handlar det om en av nutidens mest etablerade antisemiter, Andrew Joyce. Kom ihåg, jag använder skällsordet antisemit i den bemärkelsen att antisemitism helt enkelt är allt som judar ogillar. Och ogillar gör de, speciellt Herr Joyce.

Andrew Joyce skriver för The Occidental Observer och har gjort det ett bra tag, många artiklar som behandlar judarnas historia i vita västerländska samhällen och deras beteenden bland oss, han har också tidigare drivit flera framgångsrika Twitter-konton efter att ha blivit bannad en handfull gånger. Numera är han aktiv med en ny podcast som verkligen förtjänar mer uppmärksamhet än den får, den skrevs om på Nordfront härom veckan och heter Talmud & Taboo.

Min passion till musikskapande är tätt sammanbundet med min passion för heta tagningar och intressanta “sound bytes”, det är kombinationen av dessa två element som kan få mig trollbunden framför datorn i flera timmar utan att ens veta av tid och rum. Och här, i ett av Herr Joyces nya podavsnitt hittade jag några stycken som summerade något jag själv grubblat över än längre tid. Nämligen intellektuellas förmåga av att överanalysera saker och ting, speciellt irrelevanta sidospår som leder till abstrakta idéer som aldrig kommer att realiseras. Joyce talar specifikt om judarnas vana av att plantera dessa abstrakta koncept ibland oss för att sedan se oss fångade av idéernas komplexitet, istället för att bara avfärda skiten och gå vidare till att grubbla på något mer konstruktivt. Joyce uttrycker sig dock mycket mer elegant och koncist än mig själv, och det är en av skälen till att jag använder mig av stora hjärnor som hans för att föra fram “mitt” budskap genom min musik.

Tyvärr gör Bitchute mina videor inga vidare tjänster, utan komprimerar hänsynslöst både bild och ljud till oigenkännlighet, men det är vad det är och jag hoppas att ni ändå kan njuta av att se och höra den lika mycket som jag gjorde av att skapa den.

Bitchute länk: Tiwaz Tunes feat. Andrew Joyce – Talmudic Dialectics

MP3 version:

Tiwaz Comfy Corner på Telegram: https://t.me/tiwazcomfycorner

Tiwaz Tunes Bitchute: https://www.bitchute.com/channel/pAvt9yrzmzmC/